Activiteitenrapport

Alle activiteiten van uw bedrijf samengevat in verschillende tabellen die u zelf kunt aanpassen. Om dit te doen, ga naar het menu "Rapporten" -> "Activiteitenrapport"

U kunt ook een teller toevoegen. Klik op "Voeg een teller toe" en vul de gevraagde gegevens in, zoals naam, code, type resultaat en een selector.
Druk op "Toevoegen" en uw nieuwe teller zal er staan.

" class="csh-markdown csh-markdown-image">![](https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/e4d0809f2e321000/c6e406ac-6a77-4dee-8499-313f39_m5jr4a.png)"/>