Automatische pauzes voor de prikklok

Als u het in- en uitklokken heeft geactiveerd (via smartphone, of via onze Shyfter POS tablet toepassing), is het mogelijk dat sommige van uw werknemers systematisch vergeten hun pauzetijden te registreren.
Dit kan worden verholpen door de automatische pauzes voor het in- en uitklokken te activeren.
Elke dag controleert Shyfter de gesloten kloktijden en voegt een pauze toe die u in uw accountinstellingen hebt gedefinieerd.

Dan hoeft u alleen nog te bepalen of deze pauzes betaald zullen worden of niet.