Type ressource categorie
Er zijn 3 soorten ressources , afhankelijk van het gekozen type, verschillen de beschikbare velden voor deze categorie.
De drie typen zijn als volgt:

Shyfter zal om verschillende informatie vragen, afhankelijk van het gekozen type. De voor een voertuig vereiste informatie zal immers niet dezelfde zijn als voor een plaats of een persoon.
Shyfter staat u echter toe andere noodzakelijke gegevens toe te voegen.

Een ressource categorie aanmaken
Wanneer u voor het eerst inlogt op Shyfter, hebben we samen de hoofdcategorie aangemaakt, deze categorie van ressources vertegenwoordigt de categorie van mensen die gepland zullen worden.

Il vous est possible de créer d'autres catégories de ressources, tels les véhicules de votre entreprise, ou les lieux de travail, etc...

Om een nieuwe categorie aan te maken, klik je op het tandwieltje rechtsboven in je scherm!

Er verschijnt een menu Instellingen > Kies "Ressources" in "Toolbox".

Het volgende scherm toont de lijst van beschikbare categorieën.

" class="csh-markdown csh-markdown-image">![](https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/ed0436d5ca1c1800/29f9fec4-1ed9-4406-93d4-049797_1j3q0iq.png)"/>

Druk op de "Een ressource aanmaken" knop.
Voeg de naam van de ressourcecategorie toe, definieer het type ressource.
Afhankelijk van het gekozen type ressource worden enkele verplichte velden aangemaakt.
Voeg vervolgens via de knop [Voeg extra veld toe] de verschillende velden toe die nodig zijn om de ressource te identificeren, zoals een naam, een ID, of een voertuigtype, bijvoorbeeld
Sla de ressource op, via het team menu, zoek je ressource op en geef de benodigde ressources in.

" class="csh-markdown csh-markdown-image">![](https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/ab2b52f31d199000/e10b5919-813d-4720-85fe-3ba546_5ts377.png)"/>