De shiften publiceren



Uw werknemers kunnen alleen de gepubliceerde shiften zien. Wanneer u ploegen valideert, kan een waarschuwing worden verstuurd via e-mail, sms of een melding via de applicatie.

Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !