Een rapport of document aanmaken

Alle activiteiten van uw bedrijf samengevat in verschillende tabellen die u zelf kunt aanpassen. Om dit te doen, ga naar het menu "Rapporten" -> "Activiteitenrapport"

U kunt ook een teller toevoegen. Klik op "Een teller toevoegen" en vul de gevraagde gegevens in, zoals de naam, de code, het type resultaat en een selector.
Druk op "Toevoegen" en uw nieuwe teller zal er staan.

" class="csh-markdown csh-markdown-image">![](https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/27cd8471ba760a0/c7d0a492-9484-478d-9a56-5fa428_1l00klh.png)"/>