Gebruikers aanmaken/ Personeel toevoegen

Video met uitleg : https://www.loom.com/share/a796c9e0643c43c6bb26da2b92279882

Wanneer u op de homepage bent, klikt u op het pictogram "Team" met een persoon in de werkbalk aan de linkerkant. Klik dan op het tabblad gebruikers.

U krijgt dan een lijst te zien van alle gebruikersdie u hebt aangemaakt. Om een nieuwe gebruikertoe te voegen, klikt u op de knop "Een gebruiker aanmaken", zoals hieronder afgebeeld.

Tot slot hoeven alleen nog de persoonsgegevens van uw gebruikers te worden ingevoerd. Vergeet niet uw wijzigingen op te slaan voordat u de pagina verlaat, anders verliest u deze wijzigingen.