Hoe de persoonlijke gegevens van een gebruikers wijzigen?

Het wijzigen van de persoonlijke gegevens van uw gebruikers is heel eenvoudig. 

Ga naar het "Team" menu en dan naar "gebruikers". Hier vindt u een lijst van al uw gebruikers.



Selecteer de gebruiker van wie u de gegevens wilt wijzigen en klik op "bewerken" (oranje knop). U kunt dan de gegevens met betrekking tot hun profiel, instellingen en beschikbaarheid wijzigen. Zodra u uw wijzigingen hebt aangebracht, vergeet dan niet ze op te slaan door te klikken op de knop Opslaan links onderaan het kader (groene knop). 



Was dit artikel behulpzaam ?
annuleren
Dank je wel !