Hoe een shift aanmaken en toewijzen aan een werknemer?

Video met uitleg : https://www.loom.com/share/4ce11624c3a749f586bf5260b3fede94
https://www.loom.com/share/8d124075a40f4f3fac433bed50157c2a

Zodra u in het roosterbeheer bent, moet u klikken op "Een dienst toevoegen" op de datum waaraan u de dienst wilt toevoegen.

Er verschijnt dan een informatievenster waarin u verschillende elementen kunt invoeren, zoals de afdeling, de naam van de werknemer, de duur van de shift, de vaardigheid (d.w.z. de functie die hij/zij zal bekleden), het kenmerk en de verschillende taken die de werknemer tijdens zijn/haar shift zal uitvoeren. Het is ook mogelijk om pauzes of opmerkingen toe te voegen die specifiek zijn voor deze shift.

Het is ook mogelijk om de shiften van een werknemer aan een andere werknemer toe te wijzen. Om dit te doen, klik met de rechtermuisknop op de naam van de werknemer (aan wie u de shiften wilt toewijzen) en klik op "toewijzen aan een andere werknemer". Er verschijnt een informatievenster, kies uw collega en druk op de "transfer" knop.

Vergeet niet om uw verschuivingen te publiceren, zodat uw roosters beschikbaar zijn voor uw werknemers.