Hoe het prikklok tablet te installeren (Shyfter bezit)

Met een Shyfter-abonnement hebt u toegang tot verschillende scoringsoplossingen.
Een van deze is tablet-gebaseerd scoren via onze Shyfter POS applicatie.

Heel eenvoudig, ga gewoon naar Google Play en download de applicatie.
Download de Shyfter POS applicatie.

Zodra de applicatie op uw tablet is geïnstalleerd, moet u deze initialiseren door een unieke code, uw API-sleutel, in te voeren. U kunt uw API sleutel vinden door naar de "Account instellingen" sectie "Algemene instellingen" te gaan.

Start de app door op het pictogram van Shyfter POS te klikken. Het enige wat u hoeft te doen is de API sleutel in te voeren in het daarvoor bestemde veld, klik dan op "Registreer Tablet".

De applicatie is nu geïnitialiseerd, wees gerust u hoeft dit maar één keer te doen.
Standaard gaat de toepassing automatisch terug naar de huidige tijd, tik gewoon ergens op het scherm om het klokken te starten.