Hoe het uurloon van uw werknemers beheren?

U kunt een theoretisch uurtarief toepassen op uw werknemers naargelang hun statuut.

U kunt een uurtarief definiëren wanneer u een nieuwe statuut aanmaakt.

Om een nieuwe gebruikersstatuut aan te maken gaat u naar het menu "Instellingen" en vervolgens naar "Gebruikersstatuten". Daar vindt u een lijst van alle bestaande statussen. Klik dan op een status aanmaken. U ziet een vak waarin u de naam en het uurtarief kunt invoeren dat aan deze status moet worden toegekend. Klik dan op "opslaan" en u vindt deze statuut terug en kunt hem voortaan aan een medewerker toekennen.