Uw werknemers zullen niet langer vergeten in te klokken dankzij de herinneringen in de vorm van notificaties die hen worden toegestuurd! Om ze te activeren, gaat u naar het tabblad "in- en uitklokken" en vinkt u "Informeer beheerder(s) indien geen inklok 15 minuten voor het begin van de dienst" en vervolgens "Informeer gebruiker 15 minuten voor het einde van de dienst" aan. Vergeet niet op de opslaan knop te klikken en u bent klaar! Uw werknemers ontvangen een melding voordat hun dienst begint en een voordat deze eindigt.