Om verbinding te maken met Shyfter Personeel, download de applicatie via de App Store of Google Play

Zoek naar Shyfter Personeel, en klik op installeren, open de app zodra deze is gedownload.

U wordt gevraagd om een e-mailadres als login. Dit e-mailadres is het adres dat u aan uw werkgever hebt gegeven.
Wanneer u voor de eerste keer inlogt, zal Shyfter u vragen een wachtwoord te kiezen en te bevestigen.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u klikken op "Wachtwoord vergeten".

Voer vervolgens uw e-mailadres in en valideer, er zal u een e-mail worden gestuurd met een link om uw wachtwoord te wijzigen.