Hoe maak ik een tijdsnelkoppeling in Shyfter?

U kunt tijdsneltoetsen voor uzelf maken om sneller te gaan bij het maken van shifts.

Om deze snelkoppelingen te maken, ga naar het menu "Instellingen", dan "toolbox" en "afkortingen". Hier vindt u een lijst van bestaande sneltoetsen.

Klik op "Een afkorting maken", voer een naam, een code en een tijdslot in en klik op "Opslaan". U vindt deze snelkoppeling automatisch wanneer u een shift aanmaakt en u kunt de naam van het tijdslot direct toekennen zonder dat u de tijdsperiode hoeft in te voeren.