Hoe maak je een beschikbare shift?

Video met uitleg : https://www.loom.com/share/cd5562c50c164a7e8227251386b78d3c

_Wanneer u een tijdslot aanmaakt, kunt u er een werknemer aan toewijzen of het markeren als "beschikbaar" in de vervolgkeuzelijst.
Klik op "vrije shift" en uw shift verschijnt bovenaan uw rooster. Klik op "vrije dienst" en uw dienst verschijnt bovenaan uw rooster. Wanneer de planning wordt gepubliceerd, zal deze shift open zijn voor uw medewerkers en kunnen ze ervoor kiezen om het te boeken via de app._