Hoe neem je een pauze op via een tablet?

Om pauzes tijdens een shift op te nemen, doet u gewoon precies hetzelfde als voor het starten van een shift (naam + pincode).
Kies "**Maak een pauze**" (groene knop) en uw pauze begint.

Als je terugkomt van je pauze, doe je weer precies hetzelfde.
Om uw pauze te stoppen, selecteert u "**Eindig mijn pauze**", als u uw dienst direct na uw pauze wilt stoppen, selecteert u "**Uitchecken**" en uw pauze en dienst zullen worden gestopt.

Om het klokken te stoppen, herhaalt u gewoon dezelfde procedure, waarbij u een naam + pincode selecteert.