Hoe prik j emet het tablet

Om een prikklok op te nemen, tikt u gewoon ergens op het scherm (groene achtergrond met klok).
Er verschijnt een nieuw scherm met aan de linkerkant uw personeelslijst en aan de rechterkant een cijfertoetsenbord.

Selecteer een naam aan de linkerkant en voer uw persoonlijke PIN code in.

Als u secties, afdelingen, competenties of zelfs taken in uw account hebt ingesteld, verschijnt er een nieuw scherm.
Uw personeel zal de kenmerken van hun shift kunnen kiezen. Dit is optioneel, maar zeer informatief voor uw activiteitenrapporten en statistieken.

Zodra het inklokken is begonnen, verschijnt een bevestigingsscherm. Bij het inklokken wordt een foto van de werknemer genomen, wat zeer nuttig is voor controledoeleinden (bv. werkkleding).
De foto's zijn niet toegankelijk en zijn alleen op aanvraag verkrijgbaar.
Indien u dat wenst, kunt u ook vragen om deze functie uit te schakelen.

Om het klokken te stoppen, herhaalt u gewoon dezelfde procedure, waarbij u een naam + pincode selecteert.