Hoe registreer ik een contract template

Om het opstellen van contracten te versnellen, raden wij u aan standaard templates op te slaan volgens de status van de werknemer. Ga hiervoor naar het tabblad "Documenten" en vervolgens naar "Template van documenten".

Hier kunt u alle reeds opgeslagen contract templates zien. Klik dan op "Toevoegen".

Vervolgens kiest u het type template waarvoor dit contract zal dienen en kunt u uw contractstemplate in het vak schrijven of kopiëren/plakken uit een andere software. Geef het een naam en sla het op. Wanneer u een contract voor een van uw werknemers opstelt, vindt u dit template, dat u tijd zal besparen!