Hoe stuur ik een waarschuwing naar mijn personeel?

Om een bericht naar uw personeel te sturen in geval van opening of wijziging van een beschikbare shift, gaat u naar het menu "Roosters", vervolgens naar "Waarschuwingen & berichten" en naar "Berichten". Dan ziet u gegevens zoals de datum van verzending, de ontvangers en het bericht. Om een nieuw bericht te verzenden drukt u op "aanmaken", u selecteert de geadresseerden en vervolgens kunt u desgewenst ook een specifiek bericht schrijven. Klik op "opslaan" en u bent klaar!