Om te voorkomen dat uw werknemers de toepassing verlaten of ongeoorloofde acties uitvoeren (wissen, resetten, ...), vergrendelt de Shyfter POS-toepassing automatisch het tablet.

Wees gerust, wij hebben een manier voorzien om de toepassing af te sluiten zonder ze volledig te moeten verwijderen

Om de Shyfter POS toepassing af te sluiten, moet u linksonder op het scherm drukken. Voor het gemak hebben we daar een "X" gezet.
Vervolgens zal u, afhankelijk van het type tablet, gevraagd worden om te bevestigen.
Let op: zodra u de toepassing opnieuw start, wordt de tablet opnieuw vergrendeld.