Hoe voegen we competenties toe?

Video met uitleg: https://www.loom.com/share/6a9daee857744a16b2cd541b78973200

Een competentieis de functie van een werknemer. Ex: levering

U kunt ze aanpassen en nieuwe maken. Om dit te doen, ga naar het "Instellingen" menu, dan "Toolbox" en "competenties". Hier vindt u een lijst van bestaande competenties. Hier kunt u ze wijzigen, verwijderen of nieuwe toevoegen.

Klik op "Een competentie aanmaken" en voer de naam en het uurtarief van de vaardigheid in en geef er een kleur aan. Eenmaal geregistreerd, kunt u deze competentie toewijzen bij het maken van diensten.