Hoe voegen we secties toe?

Video met uitleg : https://www.loom.com/share/1d7e62354dc74e8287eaf3a62913791c

Voor het gemak en duidelijkheid van uw schema's kunt u uw account gemakkelijk in verschillende secties opsplitsen.
Dit is vooral nuttig als u een groot aantal werknemers hebt.

Om dit te doen, ga naar "Instellingen"

Ga dan naar de "Toolbox" sectie. Klik op "Secties" en u kunt nieuwe secties aanmaken.

Klik op de "Een sectie aanmaken" knop.

Er verschijnt een venster, vul het in en klik op "Opslaan".

De enige verplichte veld is de naam, de rest van de informatie (adres, postcode, enz.) is facultatief.
Zodra de rubrieken zijn toegevoegd, zullen ze beschikbaar zijn in de horizontale navigatiebalk.