Hoe weet ik of mijn werknemer zich heeft aangemeld bij de app?

U kunt de verbindingsgeschiedenis van elk van uw werknemers raadplegen. Om na te gaan of een van uw medewerkers heeft ingelogd op de applicatie of een van uw berichten heeft gelezen, gaat u naar "Team" en vervolgens naar "Gebruikers". U komt dan bij een lijst van al uw gebruikers. Selecteer degene in wie u geïnteresseerd bent, klik op zijn/haar naam en dan aan de rechterkant vindt u een tabblad "Geschiedenis", klik erop en u vindt al zijn activiteiten op de applicatie.