Hoe wijs je een taak toe?

Video met uitleg : https://www.loom.com/share/c4ba02eefe744e57839e0b7727ac265c

Verdeel de taken onder uw team en leg duidelijk uit wat er tijdens elke shift moet worden gedaan, met een lijst van verwachte taken.
Stel werknemers in staat om gemakkelijk toegang te krijgen tot hun taken, direct vanaf hun telefoon. Verbeter de duidelijkheid, efficiëntie en prestaties van uw medewerkers.

Hoe voeg ik een taak toe aan een shift?

Taken maken

Om dit te doen, klik op het kleine wiel rechtsboven, selecteer "Toolbox" en ga dan naar "Taken".

Kies "Maak een taak aan", voer de naam, code en kleur van de taak in en sla op.

Een of meerdere taken toevoegen aan een shift

Wanneer u een shift aanmaakt, kunt u één of meer taken toewijzen door een taak uit de lijst te selecteren en/of de overeenkomstige tijden te specificeren

Gebruik de + of - knoppen om taken in de shift toe te voegen of te verwijderen.