Kopieer de voledige week

Video met uitleg : https://www.loom.com/share/f5316f8b405249cdb0dd2d57499e5966

U kunt de hele week kopiëren om het op een latere week te plakken.

Het is ook mogelijk om de hele dag te kopiëren en aan een andere dag toe te wijzen. Klik hiervoor met de rechtermuisknop op de betreffende dag. Druk dan op "kopieer de dag".

Kopiëren en plakken van een shift is ook mogelijk, klik gewoon met de rechtermuisknop op de betreffende shift.