Hoe vind ik mijn contracten?

In de menubalk onderaan het scherm, klikt u op de drie puntjes

Selecteer in het menu : [Mijn contracten] en u vind de lijst van uw contracten. U kan deze bekijken of downloaden.

Als u een contract moet ondertekenen, opent Shyfter Staff deze contract en u moet het dan ondertekenen voordat u iets met de App kan doen.
Om het te ondertekenen, hoef ik alleen de volgende stappen te volgen:
(1) Druk op [Sign].
(2) Met uw vinger tekent u het contract op uw smartphone
(3) Als u uw handtekening miss, kunt u hem wissen en opnieuw beginnen.
(4) Als de handtekening u bevalt, bevestig u door op [Sign] te drukken.
(5) U heeft getekend, u ontvang een notificatie en u kan uw Shyfter Personeel App weer gebruiken