Prestatiefiche exporteren

De gewerkte uren centraliseren en de informatie doorsturen naar de sociale secretariaten en de loonsoftware. Om dit te doen, moet u eerst een exportbestand genereren met alle informatie die u nodig hebt.

Klik op het menu "Rapporten" -> "Prestatiefiches". Al uw shiften worden weergegeven, valideer de personeelsbestanden die u nodig hebt en klik op "Exportbestanden genereren" rechts bovenaan.

Valideer uw exportbestand door "ja" te accepteren.

Om uw exportbestand te vinden, klikt u op het menu "Rapporten" -> "Export van prestatiefiches".
Exporteer uw bestand door te klikken op "Excel" onder "Download".