Print de dagplanning
Om een dagelijkse rooster af te drukken, toont u de dagelijkse weergave. Klik rechtsboven op het printericoon.

Het dagschema verschijnt in een nieuw tabblad in uw browser. Druk op ctrl + P (Windows) of Com + P (Mac)

Een zwart-wit voorbeeld verschijnt, kies de printer en klik op afdrukken

Indien u in kleur wenst af te drukken, kies dan 'meer instellingen' en vink het vakje 'Achtergrondafbeeldingen' aan en druk af.