Hoe weet ik mijn volgende shift?

Wat is een gratis check-in?

Kan ik inchecken met mijn smartphone?

Waar kan ik vrije shiften vinden?

De antwoorden op deze vragen zijn in een oogwenk te vinden op de startpagina van Shyfter Staff.

Elke keer als ik inlog kom ik op mijn homepage, ik kan mijn homepage ook bereiken door rechtsonder in het menu op de drie puntjes ( 1 ) of links op de klok ( 2 ) te klikken

Mijn volgende shift
het bevindt zich bovenaan de homepage, het toont de datum van de prestatie, mijn werkgever, de begin- en eindtijd en de geplande pauzetijd.

Vrij inchecken
Als ik een shift heb gepland, kan ik dan direct inchecken met mijn smartphone? Ik zal dan inchecken. Mijn shift is gepland, ik klok in en uit volgens dat schema.
Als ik geen shift heb, kan ik inchecken via een vrije check-in. Mijn werkgever zal mijn werktijden en pauzes live ontvangen.
Hoe in te checken met Shyfter App, klik hier

Check in met Shyfter personeel
Ik kan inchecken bij Shyfter Personeel met of zonder verbinding, Shyfter registreert uw check-ins en verzendt ze zodra er een verbinding wordt gevonden.
Ik kan in- en uitklokken met Shyfter Staff als mijn werkgever me toestaat om via mijn smartphone in en uit te klokken, anders moet ik in- en uitklokken via de tablet op mijn werkplek, of helemaal niet inklokken.

Vrije shifts
Wat is een vrije shift? Het is een tijdslot aangeboden door uw werkgever aan zijn werknemers, hij publiceert beschikbare verschuivingen via Shyfter die u kunt boeken als u dat wenst.
Door op "vrije shift" te klikken, geeft u aan uw werkgever te kennen dat u beschikbaar bent om op deze tijden te werken.
Als ik een van de vrije shift wil boeken, klik ik gewoon op boeken.
Hoe in te checken met de Shyfter App, klik hier