Shift wijzigen

Ik kan niet werken, ik ben ziek, ik kan mijn werkgever op de hoogte brengen en een wijziging van mijn shift vragen.

Ik selecteer de shift waarvoor ik het verzoek tot wijziging aan mijn werkgever wil sturen door op de knop "Wijzigen" te drukken.

Op het shift detailscherm, selecteer ik de "Verzoek tot wijziging" knop.

Ik selecteer het gevraagde type wijziging (verlof, ziekte,...), ik motiveer en valideer mijn verzoek.