Met Shyfter Personeel kunt u inchecken / uitchecken met of zonder een verbinding

Een simpele klik op de groene knop "Gratis inchecken" en u kunt gaan.

Afhankelijk van de rekening waaraan ik gekoppeld ben, kan mij om bepaalde informatie gevraagd worden, zoals de afdeling, een klant, een voertuig, enz.
Ik maak mijn keuzes in de vervolgkeuzelijsten en klik op "Start mijn shift" onderaan het scherm.
Pas op als er om veel opties wordt gevraagd, kan het zijn dat de knop "Start mijn shift" niet direct zichtbaar is, in dat geval scroll ik naar beneden en klik ik op [Start mijn shift].

Met mijn opties gekozen, kom ik dit scherm tegen.
Ik kan een taak toevoegen
Neem een foto.
Scan een gereedschap
Neem een pauze.
Maak een check out
Al deze acties kunnen met of zonder verbinding worden uitgevoerd. Laten we eens kijken hoe we ze moeten doen

Een taak toevoegen
Ik klik op [Een taak toevoegen], ik kies de gewenste taak in de vervolgkeuzelijst en ik klik op [Start taak], de timer start.

Mijn taak begint meteen en ik klik op [Voltooien] als hij klaar is. Ik kan zo nodig een andere taak starten enzovoort.

Een foto nemen
Ik kan, als ik dat wil of als mij dat gevraagd wordt, een foto maken tijdens mijn dienst. De foto zal samen met de kloktijden worden verzonden en daaraan worden gekoppeld. Ik moet Shyfter Personeel toegang geven tot de camera van mijn smartphone om dit te laten werken.

Ik klik op het camerapictogram, ik neem de foto, en als ik nog een foto wil nemen, klik ik op de camera naast de foto die ik nam.

Scan een gereedschap

Ik kan ook de streepjescode of QR-code van een of ander gereedschap scannen om het aan mijn dienst te koppelen. Niets is eenvoudiger, ik klik op het QR code icoon in de tool sectie, ik scan de barcode of QR code met mijn smartphone en dat is het. Het gereedschap is gekoppeld aan de dienst.
Ik kan dit gereedschap ook verwijderen door simpelweg op het kruisje ernaast te klikken.

Pauzeer

Als ik een pauze wil nemen tijdens mijn dienst, moet ik dat aangeven door op de [ Pauze ] knop te klikken. Ik neem mijn pauze en als die voorbij is, druk ik op de knop [Pauze beëindigen] en bevestig ik dat ik zeker weet dat ik mijn pauze wil beëindigen.

Uitchecken.

Ik ben klaar met mijn shift, ik klik gewoon op de [Check out] knop. Ik vul een opmerking in, die verplicht kan zijn, afhankelijk van uw account (2),
en ik valideer (3).
Bij het uitchecken kan u ook gevraagd worden een QR-code te scannen om uw werkplaats te valideren. Scan de QR-code met uw smartphone (4). Zo niet, klik dan op [Bekijk GPS (zonder QR code) (5).