Wat zijn vrije shifts?

Vrije shiftszijn de beschikbare tijdslots aangeboden door mijn werkgever.

Ik ben beschikbaar om te werken op woensdag 2 december 2020 op de luchthaven van Charleroi, wat moet ik doen?

Ik selecteer het door op de "Boek" knop van de shift te drukken.

Ik zie de volledige informatie van de shift en bevestig mijn keuze door op de "Boek" knop te drukken.

Ik bevestig mijn keuze.

Mijn shift is gevalideerd. Het verzoek is naar mijn werkgever gestuurd