Waar vind je de PIN-code van een gebruiker?

Video met uitleg : https://www.loom.com/share/813b6a1023b24affa34f3d9de89c664d

Pin-codes" worden automatisch toegewezen aan elk van uw werknemers. Een pincode bestaat uit 4 cijfers en is aan elke gebruiker gekoppeld.
Uw gebruikers hebben hun persoonlijke pincode per e-mail ontvangen toen zij aan uw account werden toegevoegd.

Als een van uw gebruikers zijn pincode is kwijtgeraakt of niet meer weet, kunt u die van zijn identiteitskaart halen.
Om toegang te krijgen tot zijn identificatiekaart, hoeft u alleen maar naar Team -> Gebruikers te gaan.
De pincode staat in de linkerkolom onder de naam.