Waarom kunnen mijn werknemers de planning niet zien?

Zodra uw planning is bijgewerkt, moet u klikken op "Publiceren" rechts boven in het scherm om uw werknemers de nieuwe roosters te laten zien.

Uw werknemers zullen dan een bericht ontvangen dat de roosters zijn gewijzigd en bijgewerkt

Tip

Om u te helpen, zijn de tijdslots gestippeld wanneer ze nog in ontwerpmodus zijn en worden ze effen wanneer ze toegankelijk en zichtbaar zijn voor de werknemers. Wij raden u aan uw weekroosters in conceptmodus te organiseren en ze pas te publiceren nadat ze zijn ingesteld, zodat u uw werknemers niet verschillende keren dezelfde waarschuwingen stuurt.