De Shyfter POS applicatie werkt op elke Android tablet, ongeacht het merk.

Wij raden u echter aan niet een te klein scherm te kiezen. Een 10 inch (10.1) scherm is ideaal, het neemt niet te veel ruimte in in uw zaak en alle tekstinformatie is groot genoeg voor snel gebruik.
De tablet moet minimaal verbonden zijn met uw wi-fi netwerk. Als u buitenshuis bent, kies dan voor een 4G-tablet.

De vereiste Android versie moet minstens "Android 8.1 Oreo" zijn.

Vind je tablet op de Coolblue website .
Vind uw tablet op Amazon.

Download de volledige lijst van alle geschikte tablets.