Wijs uw medewerkers toe aan de juiste secties

Video met uitleg : https://www.loom.com/share/9cc26dc942dd41fc8f69461b6d4d35b7

Zodra u uw secties hebt gecreëerd, is het belangrijk om uw werknemers aan deze secties toe te wijzen.
Ze kunnen dan worden gefilterd wanneer u uw schema's maakt, dit is zeer praktisch en voorkomt dat u een eindeloze lijst van mensen heeft wanneer u een nieuwe shift plant.

Let op: alleen werknemers die aan afdelingen zijn toegewezen, worden weergegeven wanneer u uw roosters maakt.

Om een werknemer aan uw secties toe te wijzen, gaat u naar het profiel van uw gebruikers (Team -> gebruikers) en selecteert u een of meer secties.

... ils seront alors disponibles lors de la création de vos horaires.